Om oss

Om oss

Vi brinner för sjölivet i Bohuslän – och tycker att fler borde få upptäcka det. Välkommen thavs.se!

Med vår robusta servicebåt kan vi komma till undsättning eller hjälpa till med diverse önskemål – När efterfrågan ökar kommer vi även bedriva leveranser och försäljning med denna båt – håll utkik efter Thavs.se flaggan.

Vi är två kusiner, Edvin och Hampus, som brinner för sjölivet i Bohuslän och tycker fler borde få upptäcka det. Ofta är det dock förknippat med gedigen sjövana eller stor plånbok men vi tänker lite annorlunda.

Idén bakom Thavs.se

I flera år har vi förundrats över att det funnits så få båtar att hyra, varför människor blir ståendes längs piren eller stranden för att fiska eller alltför stillasittande vid sina husbilar istället för att ta sig ut en tur på vattnet till de kringliggande underbara klipporna på öarna intill eller pröva sin fiskelycka.

Därutöver är det nog ett antal familjer som hyr stugor under sommaren där båt inte ingår och man blir kvar på land och får betrakta båtarna på avstånd.

För att inte göra det alltför komplicerat eller dyrt valde vi att införskaffa ett antal äldre men robusta båtar med genomgångna och pålitliga trotjänare till motorer som tål att användas.

I samarbete med marinan

I samarbete med marinan i Bastevik har vi också tillgång till bryggplatser som gör det enkelt att lägga ut eller till, utan att behöva ge sig in bland alla andra båtarna, där det kan vara lite trångt. Genom en enkel utpassering är ni ute på havet inom några minuter och kan ta er runt för egen maskin.

Vår säsong

Från början tänkte vi ha det som ett spännande sommarjobb men har nu valt att förlänga det till både för och eftersäsong varför vi tänkt ha öppet från maj till september (minst), när vädret så tillåter.

Väl mött att ta del av våra erbjudanden på hemsidan och tveka inte att fråga oss om ni är osäkra på något härunder.

Hoppas vi ses Thavs!

Bästa hälsningar Edvin och Hampus.